Enterprise

Spesialutivklet for organisasjoner, kjeder og aktører som har dupliserte sosiale kanaler og løsninger
Med Contentio Dashboard Enterprice har ledelse , marked og kommunikasjonsavdelingen full kontroll på alle de ulike digitale kanalene til enhver tid.

Hvorfor bruke tid på manuelle rapporter? Eller store summer på avansert Enterprise løsninger hvor du kun bruker en brøkdel av funksjonene ? Med Contentio Enterprice Dashboard får du det du trenger når du trenger det. Prøv oss i dag . Gratis!

contentio
Agency

Contentio Agency er utviklet for web,reklame og kommunikasjosnsbyråer som jobber med digitale og sosiale medier på vegne av sine kunder. Med Contentio Agency Dashboard kan ditt byrå har full kontroll på alle relevante aktiviteter, målsettinger og effekter på kundenes digitale kanaler

contentio
Enterprise

Spesialutivklet for organisasjoner, kjeder og aktører som har dupliserte sosiale kanaler og løsninger Med Contentio Dashboard Enterprice har ledelse , marked og kommunikasjonsavdelingen full kontroll på alle de ulike digitale kanalene til enhver tid

contentio
Custom

Kundesystem,salg, varelager, kassesystem ,epost program eller noe vi ikke har tenkt på enda ? MEd Contentio Custom kan du som kunde få bygget ditt helt eget unike Dashboard tilpasset akkurat ditt spesifikke behov.

Ikke sikker på hva du skal velge ?

Copyright 2014 - Contentio AS Org: 912482618


12 mnds GRATIS Dashboard?

Vil du bli testbruker? Så får du GRATIS tilgang til Dashboard Premium i 12 mnd.
Verdi 10800,- x mva Ingen vilkår og ingen kostnad.
Legg igjen eposten din under så kontakter vi deg